Vaikude jaoks sertifitseeritud filtritega kaitsemask

32.90 

Kaitse ja mugavus ühes tootes, mõeldud neile, kes töötavad vaikude, silikooni, värvainete ja muude kemikaalidega

  • Spetsiaalselt heaks kiidetud sellistele toodetele nagu vaigud : pakub kaitset orgaaniliste, anorgaaniliste, happeliste ja ammoniaagigaaside ja aurude eest;
  • Huuletihendi disain: tagab täiusliku sobivuse näole ilma mugavust ohverdamata;
  • Vastupidav ja mugav: ideaalne pikaajalisteks töödeks, mis hõlmavad kokkupuudet potentsiaalselt kahjulike aurudega.

Ärge jätke oma tervist juhuse hooleks, valige usaldusväärseks ja kauakestvaks kaitseks 755 ABEK filtriga mask Climax. Telli oma juba täna!

Kirjeldus

Abek Climax Gas Mask on loodud pakkuma maksimaalset kaitset teatud gaaside, aurude ja osakeste, nagu tolm, udu ja suitsu eest. See on ideaalne kaaslane kõigile, kes töötavad epoksü-, polüuretaan- või polüestervaikudega.

See ühildub Climaxi filtritega mudelid 755 ja 756.

Toode koosneb maskist + 2 filtrist. Kirjeldus ja omadused: See katab kasutaja nina, suu ja/või habe ning on toodetud täiesti ohututest ja kergetest materjalidest. Maski korpus on valmistatud painduvast mustast kummist. Nii materjal kui selle kuju ja suurus võimaldavad mugavalt ja õhukindlalt istuda.

Maskil on väljahingamisklapis keskne auk, tugiklapid ja kaks lisaava külgedel, et reguleerida ühendusi sissehingamise jaoks. Tugiventiil: Mask on varustatud väljahingamisventiiliga, mis võimaldab õhku hõlpsalt väljutada. mask on valmistatud kõrge tihedusega polüetüleenist (HDPE)

 See disain tagab, et maski elastsete rihmade poolt avaldatav jõud jaotub ühtlaselt ja tagab mugavama istuvuse . Sellel on väga mugav selja- ja esirihm ning lihtne pikkuse reguleerimise süsteem. Filter on silindriline (läbimõõt: 79 mm) musta kõrgtihedast polüetüleenist (HDPE) korpusega.

Filter koosneb kahest valgest kangast filtripinnast. Kettad on paigutatud kaane sisse ja põhja ning kergesti imenduvat aktiivsütt.

Filtrite ühendamine maskiga toimub keermestamise teel. Maski korpus: Maski korpus on valmistatud termoplastilisest kummist. Kasutatav disain ja materjal võimaldavad õhutihedat sobivust, vältides õhulekkeid sissepoole läbi maski/näo ühenduse. Kaks filtriühendust peavad olema kruvidega ja maski korpuses vahetatavad.

 

Kaal: 0,220 kg

CE sertifikaadi standard: EN 140:1999 määrus (EL) 2016/425 Juhtorgan: 0082

Resin Pro tooteteave põhineb ettevõtte praegustel teadmistel ja kogemustel ning austab vastuvõtva pädeva asutuse otsuseid. See aga ei vabasta kasutajat oma uuringute ja testide tegemisest, kuna on mitmeid tegureid, mis võivad toote valmistamist ja kasutamist mõjutada. Kuna toodete ladustamine ja kasutamine ei ole Resin Pro kontrolli all ning Resin Pro ei suuda kõiki olulisi asjaolusid ette näha, ei vastuta ettevõte ebaõigest ladustamisest ja kasutamisest tulenevate kahjude eest.