NatuResin

- 29 % Allahindlus

15.99 146.50 

NATU🍀RESIN on kahekomponentne veepõhine akrüülpolümeeri/mineraalvaigu süsteem.

🌱 keskkonnasõbralik

🌱 mittetoksiline

🌱 VOC-vaba

🌱 vegan

🌱 ilma lahustiteta

🌱 mineraalne toode

NATU🍀RESIN on ResinPro täiesti uus toode teie loomingu jaoks: lihtne kasutada, lahustivaba ja täiesti mürgivaba! Toode sobib suurepäraselt kandikute, tassialuste, tuhatooside, taldrikute, ehtekarpide, lillepottide, lõikelaudade, küünlahoidjate, mobiiltelefonihoidjate ja erinevate kodu- ja kontoriesemete loomiseks!

NATU🍀RESIN toode on tugev ja vastupidav. See muudab antud toote ideaalseks just sellisele loomingule, mis peab taluma keskkonna mõjusid ja on mõeldud kasutamiseks väljas. Seda saab värvida paljude Resin Pro värvide ja pigmentidega ning pärast kõvenemist saab värvida mis tahes värviga!!

Kirjeldus

NATU🍀RESIN 𝙗𝙮 𝙍𝙚𝙨𝙞𝙣𝙋𝙧𝙤®

Veebaasil mineraalvaik

Toode sobib suurepäraselt kandikute, tassialuste, tuhatooside, taldrikute, ehtekarpide, lillepottide, lõikelaudade, küünlahoidjate, mobiiltelefonihoidjate ja erinevate kodu- ja kontoriesemete loomiseks!

Toode sobib kasutamiseks ka mitmesuguste valu- ja lamineerimistegevusteks, sealhulgas dekoratiivesemed, kummivormide vastuvormid, polüstüreen- ja vahtkatted, jäigad vormid ja paljud muud rakendused vormisektoris.

Natu🍀Resin sobib sise- ja välitingimustes kasutamiseks.

Väliskeskkonnas on aga pindade välimuse säilitamiseks soovitatav toodet kasutada koos kaitsevahendiga.

ETTEVALMISTUS

Materjali spetsifikatsioonidele vastavuse tagamiseks on oluline komponentide kaalumine täppiskaalude ja meie poolt tarnitud segisti abil. Nende juhiste eiramine võib põhjustada tugevuse vähenemist, aeglasema kõvenemise ja vähenenud vastupidavuse. Töökoja keskkond peab olema piisavalt köetav, niiskusvaba ja kaitstud otsese päikesevalguse eest. Vältige keskkondi, kus kasutatakse regulaarselt lahustipõhiseid ühendeid. Segamiseks kasutatavad anumad peavad olema puhtad, kuivad ja piisava suurusega.

SEGAMISSUHE

Juhend:

– Valge ühekomponendiline 100:27 (pulber: vesi)

Tolmukomponent: vesi 100:27 (massi järgi)

Katalüüsi aeg: 40 ′

valge värv

N.B .: Segamissuhet on võimalik muuta mineraalsete või metallist täiteainetega, liivade, kergete täiteainete jms lisamisel.

Lisateabe saamiseks vaadake allolevaid juhiseid.

SEGAMINE

Valmistage ette suur konteiner kahe komponendi mahutamiseks.

Lisage anumasse soovitud annustes vedelikku.

Lisa pidevalt segades vähehaaval vedelikule aluspulbri komponenti (eelnevalt kaalutud vastavalt kasutussuhtele).

Kui kogu baaspulbri komponent on lisatud, jätkake segu segamist, kuni saadakse homogeenne, vedel ja tükkideta segu.

Töödeldavuse ajalimiit standardsuhte juures on 12 – 15 minutit.

Kui Natu🍀Vaigusegu on vormi valatud, siis õhumullide segust väljumise hõlbustamiseks klopi vorm paar korda tugevalt vastu tugipinda.

Lisainfo

Kaal -
Komplekti netokaal

1 kg, 25 kg, 5 kg, 500 g